ingyenes webstatisztika

Iron Horse

Twitter

Szponzoraink


Lufthansa Technik Budapest


Bikefunt


Mountex


High5

Iron horse

Friss topikok

Linkblog

0. nap: Érkezés Mittenwald-ba!

2011.07.16. 21:37 kyb

2011. július 15-i események:

Délután négy órára megérkeztünk a Transalp starthelyére Mittenwaldba, ahol 15 fok ,borongós idő fogadott, ami  igen nagy változás a tegnapi 38 fokhoz képest, amikor izzadva csomagoltuk össze a táskáinkat. Mittenwald és környéke 1000 méteres magasságban fekszik 2500méteres csúcsok ölelésében tényleg gyönyörű, de azt hiszem a következő néhány napról ez mind elmondható lesz.

Első utunk a regisztrációhoz vezetett, amit egy tornaterembe rendeztek be. Megkaptuk a rajtszámunkat: 449 és a startcsomagunkat, ami egy óriási Craft Bike feliratú sporttáska benne mindenféle hasznos versenyinformációval (legalábbis ezt gondoltuk még ekkor) és promóciós anyaggal.  Este hattól pasta party van, ahogy az elkövetkező 8 versenynap során, 7-kor pedig verseny-eligazítás, ami mindenképpen célszerű lenne rész venni.

 

Az éjszakai szállásunk Sharnitzban van néhány kilométerre Mittenwaldtól, így gyorsan felcuccoltuk a csomagokat és irány vissza Mittenwald és a Pasta party. A helyszín a sörsátrak hangulatát idéző városi jéghokipálya csarnoka telis-tele lócákkal és asztalokkal és tiroli népviseletbe öltözött helyiekkel. A versenyzők tésztát, salátát, gyümölcsöt és péksüteményt kapnak (legalábbis ma), a kísérők pedig a helyi specialitásokat, különböző kolbászokat ehettek viszonylag normális áron. Gondolnátok, hogy egy nemzetközi versenyen nincsenek kiírva angolul a dolgok? Bár Mikusz figyelmeztetett minket mégis meglepődtünk, amikor az ételek nevei, a holnapi szakasz részletes leírása és a Road Book nevezetű hasznosnak gondolt könyvecske mind-mind csak németül olvasható- persze ez a mi sarunk tanuljunk meg németül! Közben a színpadon a különböző „kulturális események” (tiroli tánc stb.) a 37 ország résztvevőinek zászlaját felvonultatva hivatalosan is megnyitották a 14.Transalp Challenget. Szívet melengető érzés volt, amikor elmondták, hogy magyar színekben hivatalosan négy versenyző indul, köztük mi! Nem maradtunk sokáig, mert még fel kell készíteni magunkat és a technikát is a holnapi napra. Feltettük a rajtszámokat, a saját készítésű itinerünket, én még kicseréltem a biciklis computer érzékelőinek elemeit és előkészítettem a holnapi kellékeket. Most pedig itt ülök, izgatottan várva a holnapi napot és tolmácsolom gondolataim Encsinek (barátnőm), aki az elkövetkező napokban tudósítani fog az eseményekről.

A verseny hivatalos oldalán minden szakasz "élőben nyomonkövethető", és az aktuális eredmények a beérkezés után 15-20 perccel már elérhetőek.

www.bike-transalp.de

A mai első szakasz (Mittenwald-Weerberg) beszámolója hamarosan...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ironhorse.blog.hu/api/trackback/id/tr793073146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flypet 2011.07.17. 10:42:41

TRANSALP:
Szia Geri! Sziasztok!

Nem tom mikor olvasol, ha olvasod egyáltalán...
Mind1, írok.
Tegnap gyorsban megnéztük a "PDF" befutót. Hááááát papuskáim, LE A KALAPPAL!!!
Tök jó volt látni a neveteket!!! Nagyon jók voltatok, jóval jobbak, mint a másik magyar csapat.
Még1szer gratula!!! Így tovább!
:-) S.P.

erikaanyu 2011.07.17. 11:55:17

Szia Gergokem!
Nagyon buszke vagyok Rad!

Gratulalok Nektek es kivanok erot a tovabbiakhoz is!!!!

flypet 2011.07.17. 17:27:02

Legények!
Ahogy nézzük a friss "PDF-et", lesz miről mesélni...
Jól nyomjátok, már vártuk a frissített befutót, de végre, megvagytok!
A hivatalos fotók fantasztikusak! Nehéz de szép helyen "bringáztok", egy picit értünk, itthonmaradtakért is.
További sok erőt, és vigyázzatok magatokra!
Nos, ahogy "szoktuk", puszi! :-) S.P.

erikaanyu 2011.07.18. 16:06:10

Ez ma megint szep volt!!!!
Vegig izgultam a versenyt, mert lattam az idojaras elorejelzest es a beerkezett versenyzoket.
Tartsatok ki es foleg vigyazzatok magatokra es egymasra!

Puszi
süti beállítások módosítása