ingyenes webstatisztika

Iron Horse

Twitter

Szponzoraink


Lufthansa Technik Budapest


Bikefunt


Mountex


High5

Iron horse

Friss topikok

Linkblog

A kihívás

2011.06.07. 22:05 kyb

Idén július 16 és 23 között 14. alkalommal kerül megrendezésre a Transalp Challange.
A verseny nyolc szakasza során 670,25 km távolságot és 21 504 méteres szintkülönbséget kell teljesíteni. Az első szakasz a németországi Mittenwaldból indul, a következő állomás az ausztriai Weerberg, majd Mayrhofen. A további öt szakaszt Olaszországban kell teljesíteni a festői olasz Dolomitokban- melyek talán az Alpok legszebb hegyei- és végül méltó befejezésként a Garda-tó várja a célba érkezőket.


A Tansalp Challenge mezőnyében megtalálható a világ Mountain bike-osainak elitje, akik a legnagyobb cégek támogatását élvezik (a támogatók nem csak a kerékpáros világból kerülnek ki). A verseny nehézségi szintje és a professzionális szervezés alapján a MTB sport "Tour de France"-ának is hívhatjuk ezt az eseményt.

Az idei versenyen 500 páros, több mint 25 országból, 2 fős csapatokban vág neki a megmérettetésnek.
A szakaszok a kegyetlen 30 km-es mászásoktól a meredek köves ereszkedéseken, a patakátkelésen, a sziklamászáson keresztül mindent tartalmaznak.

Akit  érdekelnek a szakaszok, az a következő linken megtalálja a részletes leírást szinttérképpel.

Íme néhány kép a tavalyi versenyről:

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ironhorse.blog.hu/api/trackback/id/tr722966021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása