ingyenes webstatisztika

Iron Horse

Twitter

Szponzoraink


Lufthansa Technik Budapest


Bikefunt


Mountex


High5

Iron horse

Friss topikok

Linkblog

Háttér

2011.06.01. 22:05 kyb

A nevezési díjon túl is rengeteg költséggel jár egy ilyen kaliberű verseny.

Két autóval megyünk összesen öten, ugyanis rajtunk kívül három "segítő" jön velünk, akikre nem csak fizikailag, de lelkileg is nagy szükségünk lesz. A verseny mind a nyolc napján más és más helyről indulunk és érkezünk meg délutánonként, emiatt a szállásokat is úgy igyekeztünk összeállítani, hogy minél közelebb legyenek a rajthelyekhez. A verseny színvonalát és népszerűségét mutatja az is, hogy a szállásárak az éppen aktuális állomásokon a verseny napján hirtelen megemelkedtek, így bizonyos esetekben a pénztárca kímélés miatt kicsit távolabb sikerült csak szállást foglalnunk. Ezek azok a költségek, melyeket teljesen önerőből kell megoldanunk.

Ám szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy néhányan mögénk álltak. Először is a Lufthansa Technik Budapest, mely a nevezésben segített, ahogy azt már korábban írtam.

Aki bringázik annak azt hiszem nem kell elmondani, hogy milyen drága a technika  és, hogy egy ilyen szintű versenyen és terepen fel kell készülni minden eshetőségre. Ebben lesz segítségünkre a BikeFun Hungary Kft., aki biztosítja számunkra a technikai háttértámogatást (erről még bővebben fogok írni).

Szintén elengedhetetlenek azok a táplálék-kiegészítők, melyekkel a High5 támogat minket, mert "vízből" nem lehet megcsinálni.

Végül, de nem utolsó sorban a verseny helyszíne az Alpok 2-3000 méteres hegyei,  ahol az időjárás viszontagságaival is meg kell majd küzdeni (legalábbis a korábbi évek résztvevőinek tapasztalata alapján).  Ebben lesz segítségünkre a Mountex jóvoltából az Icebreaker speciális aláöltözet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ironhorse.blog.hu/api/trackback/id/tr932950146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása